Tietoa meistä

Tilipalvelu Häkkinen Oy on vuonna 2008 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. Ydinosaamistamme on etenkin ulkoinen laskentatoimi; hoidamme siis kirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja palkanlaskennat rautaisella rutiinilla.

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa mikro- ja pienyrityksistä useilta eri aloilta ja lukuisissa eri yritysmuodoissa. Pienenä ja ketteränä toimistona pystymme palvelemaan yrityksiä kunkin asiakkaan kannalta parhaalla tavalla. Toiminnassamme pyrimme asiakaslähtöiseen, laadullisesti korkeatasoisten kirjanpitojen ja tilinpäätösten tuottamiseen kustannustehokkaasti.

“We have a strategic plan. It’s called doing things.” – Herb Kelleher

Asiakastyytyväisyys

Asiakas on tietenkin palveluliiketoiminnan keskiössä. Positiivinen asiakaskokemus syntyy ennen kaikkea siitä, että pidämme minkä lupaamme ja teemme työmme ammattitaidolla.

 

Sitoutuminen

Meille sitoutuminen tarkoittaa intohimoista ammattiylpeyttä omasta työstä ja pyrkimystä jatkuvasti kehittyä alallamme. Keskinkertainen ei ole riittävää, vaan työssä tulee tavoitella parasta mahdollista lopputulosta.

Kassavirta

Ilman positiivista kassavirtaa ei yritystoiminta kovin pitkälle kanna. Kaikkien yritysten tulisi kiinnittää huomiota siihen, että sisään tulee enemmän rahaa kuin kulut ja lainojen lyhennykset vaativat.

 

Olemme jäsenenä